☘گیاه سمسور یا کاکل گیاه سمسور (گیاه شورمزه) از خانواده: تاجخروسیان نام علمی: Amaranthacaee رویشگاه این گیاه که از خانواده تاجخروسیان (Amaranthacaee) است از شرق دریای مدیترانه و از لیبی تا شبهجزیره عربستان و جنوب ایران تا شاخ آفریقا میباشد. که الحمدلله در منطقه بلوچستان واقع در دشت بمپور به وفور یافت می شود […]
☘گیاه سمسور یا کاکل
گیاه سمسور (گیاه شورمزه)
از خانواده: تاجخروسیان
نام علمی: Amaranthacaee
رویشگاه این گیاه که از خانواده تاجخروسیان (Amaranthacaee) است از شرق دریای مدیترانه و از لیبی تا شبهجزیره عربستان و جنوب ایران تا شاخ آفریقا میباشد.
که الحمدلله در منطقه بلوچستان واقع در دشت بمپور به وفور یافت می شود و این گیاه بصورت خودرو میباشد گیاه سمسور سرشار از سدیم و پتاسیم است که سدیم موجود شورمزه بودن این گیاه را بوجود میآورد و پتاسیم از افزایش فشارخون تا حد زیادی جلوگیری میکند.
محمد مهدی محمدی باغملایی متخصص تغذیه نیز در ارتباط با فواید و خواص این گیاه میگوید : مصرف به اندازه گیاه کاکُل با داشتن یُد، پتاسیم و فیبر بالا توصیه میشود. هر فرد مبتلا به فشارخون بالا میتواند در هر وعده از ۲ تا ۳ گرم نمک استفاده کند که بهتر است نمک از وعدههای غذایی حذف شود و به جای آن سی گرم گیاه کاکل با غذا مصرف گردد که طعم شوری غذا حفظ شده و موجب افزایش فشارخون نشود.
افرادی که به فشارخون بالا مبتلا نیستند میتوانند در هر وعده به میزان ۶۰ گرم از این گیاه به همراه غذا استفاده کنند و البته نیاز به توضیح است که گیاه سمسور یا کاکل سرشار از ید است که در کودکان بهره هوشی را بالا میبرد و در میانسالان روند زوال مغز را کاهش میدهد./
این مطلب بدون برچسب می باشد.
طراحی و بهینه سازی : گروه طراحی وب و گرافیک توار